Poslovna darila

Facebook Image
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes500
mod_vvisit_counterTa teden2314
mod_vvisit_counterTa mesec12397
mod_vvisit_counterSkupaj1654311

Vaš IP: 54.167.112.42

RSform!
REKLAMNI NAPISI

 
Z računalniškim izrezom folije je možna izvedba napisov vseh oblik in velikosti, kot tudi izdelava logotipov, znakov in simbolov. Izdelamo reklamne napise za opozorilne table, gradbene table, vozila, transparente, izložbe...

Lepimo lahko tako na ravne kot na ukrivljene površine, pri tem pa uporabljamo kvalitetno samolepilno folijo, ki je odporna na vremenske vplive (UV in vodoodporna) in je seveda odporna tudi na pranje.  

Glede na zahtevnost, namen in vrsto podlage izbiramo med naslednjimi vrstami folij:  kvalitetna folija obstojna do 10 let (vozila, table...), navadna folija obstojna 3 leta (notranji napisi ali kratkotrajna zunanja promocija), odsevna folija (opozorilni znaki, odsevne table, vozila) in soft folija (transparenti). Folije so na voljo v različnih barvnih odtenkih.

Na področju reklamnih napisov nudimo:


Grafično vam opremimo vse vrste vozil z napisi in logotipi. Če vozilo uporabljate v poslovne in privatne namene vam izdelamo magnetne nalepke, ki jih jih poljubno odstranjujete ali prestavljate na svojem vozilu. Tudi car tattoo je uporabna tehnika za okrasitev vašega jeklenega konjička.
 
  


Avtobus   

 


 
 

   
 
 

S posebno peskano folijo izvajamo dekoracijo in opremljanje steklenih izložb, oken, vrat in pisarniških sten z napisi. Folija je primerna le za gladke steklene površine.


 

Cene po povpraševanju! Odvisne so od vrste folije, podlage in velikosti željenih napisov.
Pošljite
e-sporočilo ali izpolnite obrazec!