Poslovna darila

Facebook Image
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes494
mod_vvisit_counterTa teden2308
mod_vvisit_counterTa mesec12391
mod_vvisit_counterSkupaj1654305

Vaš IP: 54.167.112.42

RSform!
TISK NA TEKSTIL

K tisku na tekstil spada tisk na majice, tisk na kape, dežnike, vrečke in podobno. Natisnemo vaš logotip, besedilo ali sliko po izbiri. Zaradi raznolikih potreb na trgu uporabljamo več vrst tiska. Katerega? To je odvisno od posamezne želje.

Uporabljamo 4 različne tehnike tiska na tekstil in sicer v večini primerov se poslužujemo direktnega tiska na majice z vodnimi barvami (sitotisk), ki je najprimernejši za večje količine in se ponaša z odlično obstojnostjo pri pranju, saj se barva se vpije v tekstil in ne razpoka. Če želite večbarvni motiv priporočamo izdelavo preslikačev, katere pod pritiskom toplotno apliciramo na blago. V primeru manjših količin in različnih motivov (kot so npr. imena in številke na športnih dresih) uporablamo razrez in toplotno aplikacijo flex ali flock folij. Če želite na majici vašo fotografijo, jo preko laserskega tiskalnika natisnemo na posebno folijo in jo apliciramo na majico.

Med drugim v naš program tiska na tekstil spadajo Majice z odštekanimi motivi! Ideje si lahko pogledate
tukaj. Naj obleka karekterizira tudi vas!


Na področju tiska na tekstil nudimo:

 


Cene po povpraševanju! Odvisne so od tehnike tiska, količine, števila barv in velikosti tiska.
Pošljite
e-sporočilo ali izpolnite obrazec!