Poslovna darila

Facebook Image
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes499
mod_vvisit_counterTa teden2313
mod_vvisit_counterTa mesec12396
mod_vvisit_counterSkupaj1654310

Vaš IP: 54.167.112.42

RSform!
SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI 

Za prodajo blaga in storitev veljajo izključno naši pogoji dobave in plačila. Le-ti veljajo za sprejete s pismenim naročilom kupca in za ustne ter telefonske dogovore oziroma izjave vseh vrst. Naša ponudba je namenjena izključno pravnim osebam. Pri objavi artiklov ne izključujemo možnosti napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo.


Vse CENE so franko naše skladišče brez davka na dodano vrednost (DDV)., zaren v primerih, kjer je izrecno napisano, da cena vsebuje DDV. Veljajo do izida naslednjega cenika. Pri izrednih nihanjih deviznega tečaja Banke Slovenije si pridružujemo pravico popravila cen. Veljajo cene v €, izračunane po tečaju zamenjave Banke Slovenije 1,00 € = 239,64 SIT.


NAROČILNICA mora vsebovati vse zakonsko določene elemente. Pomanjkljivo izpolnjenih naročilnic ne sprejemamo. Posamezni artikli manjše vrednosti se dobijo samo v paketu (npr. vžigalniki, kemični svinčniki). Naročilo načeloma potrdimo v obliki predračuna in za nas postane obvezujoče šele, ko od kupca sprejmemo zavarovanje plačila (plačilo po predračunu).


DOBAVA - pošiljamo in pakiramo po najboljši presoji. Poškodbe blaga pri transportu kupec rešuje s transporterjem (hitra dostava, pošta). Stroške posebne embalaže in pošiljanja zaračunavamo posebej.


Načeloma je ROK DOBAVE po dogovoru. V primeru, da naročenega blaga ne uspemo dobaviti v dogovorjenem roku, velja dodatni rok po 105. členu OZ. 


REKLAMACIJE upoštevamo v 14-ih dneh po dobavi blaga, samo s priloženim reklamacijskim zapisnikom, lahko pa jo tudi zavrnemo, če ugotovimo, da so bili reklamirani artikli poškodovani po naši odpremi. Ne sprejemamo reklamacij, čeprav upravičenih, za blago, ki ga je kupec dotiskal sam.

 

ROK PLAČILA je največ 15 dni. Za plačilo blaga po predračunu priznamo 5 % popust. Za zamujeno plačilo zaračunavamo z zakonom določene zamudne obresti. Omenjeni 5 % popust velja tudi za storitve (tisk in podobno) plačane po predračunu. Dobavljeno blago ostaja naša last dokler ni v celoti plačano. 

Vse spore rešujemo sporazumno. Če to ni možno, je pristojno Gospodarsko sodišče v Ljubljani.


SLIKE artiklov na spletni strani so simbolične.